Vain erityislaatuisista raaka-aineista syntyy paras mahdollinen maku
Satunnaiset eivät ole vain sitä, mitä laitamme, vaan sen, mitä jätetään pois. Käytämme jäätelön valmistamiseen vain puhtaita etikettejä, keittiöystävällisiä ainesosia (se on kaikki oikea asia!). Sanomme ei säilöntäaineille, stabilointiaineille, väreille ja palmuöljylle. Ja lisäämme vain luonnollisia aromeja. Kieltäydymme myös pumppaamasta tuotetta täynnä ilmaa, jotta jokaisesta lusikasta saat vähemmän ilmaa ja rikkaampaa ja herkullista jäätelöä. Jokainen kauha aloittaa elämän vain neljänä ainesosana – kerma, maito, sokeri ja munat. Lisäämme siihen vain hämmästyttävää.
Vanilja
Käytämme madagaskarilaisista metsistä peräisin olevia vaniljapapuja ja autamme maanviljelijöitä varmistamalla, että heille on tarjolla kohtuullinen korvaus, kouluun pääsy ja puhdasta vettä. Teemme tämän, koska tyytyväinen vaniljan kasvattaja tarkoittaa erinomaista vanilja-aromia.
Mansikat
Käytimme runsaasti aikaa (tarkemmin sanottuna kuusi vuotta) löytääksemme kaikkein herkullisimmat mansikkalajikkeet sadoista eri vaihtoehdoista. Annamme luonnon hoitaa hommansa, ennen kuin poimimme lopputulokset äärimmäisen varovaisesti.
Suklaa
Miksi belgialainen suklaa? Siitä yksinkertaisesta syystä, että se on parasta. Ja vain parhaat raaka-aineet tekevät Häagen-Dazs-jäätelöstä erityislaatuisen.
Karamelli
Olemme löytäneet kaikkein parhaimman karamellikastikkeen, jossa on ainutlaatuinen, suussa sulava kermainen maku ja joka saa ikävät asiat unohtumaan. Se oli hieman suolainen, voimainen ja… vangitsi sydämemme.